Blog som "Kur" til skriveblokade

Blog som “Kur” til skriveblokade

Efter at have brugt en del tid på Google (en af mine personlige yndlings aktiviteter) og søge efter “kure” til skrive blokade, faldt jeg over et råd at man skulle starte en blog og dele ens fremskridt og fortæller om ens problemer når det kommer til at skrive.

Jeg tænker hvorfor ikke? Det værste der kan ske er, at der ikke er nogen som læser det jeg skriver, men det er vel noget man altid skal frygte og det er noget man skal accepterer, så jeg giver det en chance.

Mine tanker om at blive forfatter startede på efterskole hvor jeg blev veninder med en pige som skrev fanfictions om McFly og hun foreslog jeg også skulle prøve så det gjorde jeg. Jeg fandt ud af at jeg kan godt lide at skrive, jeg har en god fantasi og  hvis man skal dømme på de fine kommentarer jeg fik på fanfictions.net så er jeg hellere ikke helt ringe til at skrive.

Denne her blog bliver hvor jeg vil dele mine tanker om min skrivning, mine ideer, tanker om bøger jeg har læst og hvad jeg ellers lige kan komme i tanke om.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog som "Kur" til skriveblokade