Sjælland til Jylland, uni, dårlige bøger og ingen fantasi

Knight af Kristen Ashley

WARNING: DER ER TOTALT SPOILERS I DET FØLGENDE

Jeg er kæmpe fan af Kristen Ashley, i tilfælde I ikke ved hvem det er så er hun forfatteren bag blandt andet Dream man series og Rock Chick series. De bedste bøger jeg har læst til dags dato. Jeg sværger det bliver ikke bedre.

Så naturligvis var jeg begejstret da jeg faldt over Knight fra The unfinished hero series. Ja det varede ikke længe.

Mit første problem: DADDY. Okay så Knight kalder Anya for baby, det er fint og lidt sødt. MEN! han vil have hun kalder ham for Daddy. Nej. Bare nej. På ingen måder er det sexet. Hvis en fyr nogensinde bad mig kalde ham for farmand ville jeg løbe så hurtigt jeg kunne i denne anden retning!

Mit andet problem: IKKE SM, MEN SPANKING. Okay jeg forstår at SM er et bredt begreb men siden Fifty er det indskrænket og nu hvis du er til SM så er det en hel livsform. Knight er sygt kontrollerende (normalt noget jeg syntes kan være sexet specielt i KAs andre mandlige hovedpersoner) men Knight er helt klart ALT for kontrollerende. Og! Hvis Anya gør noget forkert (Oh I don’t know som at danse på en natklub (I know horrible right?)) så alt efter hvor “slemt” det hun har gjort er, modtager hun en straf som enten er spanking med hånden, en pisk eller en stok. Måske er det bare mig men det virker bare ikke rigtigt når det er på den måde. I Fifty forstår man det fordi det er det her med kontrol men også nydelse gennem smerten, med Knight er mere som en far der straffer sit barn……..

Mit tredje problem: CALL GIRLS. Okay nu springer jeg lige hen mod slutningen fordi det er det der gjorde jeg ikke kunne falde i søvn fordi jeg simplethen var så sur. Anya får at vide fra en creppy mand Knight tidligere har arbejdet med at han sælger kvinder (altså er en pimp). Hvis det var mig der fik dette at vide ville jeg få det største hystade anfald og går helt amok! men ikke Anya. Nej. Hun ringer da selvfølgelig til Knight og de aftaler så at mødes på hans natklub. HUN LADER HAM BÆRE HENDE OP AD TRAPPERNE TIL HANS KONTOR. Igen var det mig, så stormede jeg op af de trapper selv ren attitude. Hun HVISKER så og spørger om han sælger kvinder. Knight svarer at han har 57 (I think) kvinder. ØH. NEJ. STOP. VENT. Han kaster sig så ud i en længere forklaring som kort sagt er at hans mor var prostitueret og han faktisk er the good guy fordi hans piger skal ikke gå på gaden men i stedet er de mere “high end” call girls. ANYA ACCEPTERER DETTE UDEN SPØRGSMÅL! HUN ER TOTALT OKAY MED DET! ARG!

Mit fjerde problem: NO CHRISTMAS. Okay dette er et lille punkt men jeg elsker virkelig jul og hvor weird er det ikke lige han nægter at fejre jul og thanksgiving? Og han vil ikke giftes fordi så ved staten who he fucks with. Men ja okay hvis man er en pimp så er det vel sådan noget man bekymre sig om.

Ser man bort fra disse ting og de andre ting jeg ikke har nævnt, er det ikke en forfærdelig bog. Kristen Ashley skriver fantastisk og hun er stadig min yndlings forfatter, men jeg er nødt til at vende tilbage til de andre bøger for at kunne komme mig over denne bog.

546514

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjælland til Jylland, uni, dårlige bøger og ingen fantasi