2014 er slut - 2015 er godt i gang

Et stort rod

Så for en gangs skyld taler jeg ikke om min lejlighed, men i stedet min hjerne. Jeg har sådan en dag hvor jeg slet ikke kan gribe fat i en tanke, andre der kender det?

Jeg har forsøgt at få skrevet i dag men det er som om hvert ord er tvunget frem og det giver sjældent et godt resultat! Jeg har masser af ideer men jeg kan ikke holde fast i ideen og jeg kan ikke udvikle den. Så jeg tænkte naturligvis at jeg ville dele lidt med bloggen (her kan jeg godt skrive af en eller anden grund 😉 )

Det jeg kan lide ved at skrive, er muligheden for at udforske modsætninger. Ikke bare den klassiske modsætninger mødes, men specielt modsætninger vi har inden i. Jeg har ligesom to hovedpersonerne som jeg kender godt nu men jeg ved ikke hvad deres historie er endnu. Pigen (Emma) er en sød pige, hun hjælper hendes venner og familie og hun er blid og venlig, men samtidig er hun lidt vild. Hun siger hvad hun tænker, hun er impulsiv, udadvendt og har en personlighed der er større end livet. Fyren (Jack) er badass! Han er rå, maskuline og bare en virkelig mand, men når han er sammen med Emma, er han blid(-agtig), sjov (Også uden han selv ved det) og til tider romantisk.

Så jeg tænker for at komme ud af min lille kasse, vil jeg lave en top 10 liste over mine nuværende ideer for historien omkring Emma og Jack og så vil jeg arbejde dem igennem. Så kan jeg give updates løbende.

1) Hun er et booty call, men hun har udviklet følelser for ham. Hun slutter deres casual forhold for at finde en ny, hvilket hun gør. Hun er lykkelig men så kommer Jack tilbage i hendes liv og nu er han villig til at kæmpe for hende.

2) Brors bedste ven.

3) Venindes bror.

4) Hun har en crazy stalker eks og vil have hjælp af Jack som er PI/bodyguard.

5) En lidt mere klassisk historie hvor de møder hinanden og mens deres forhold udvikler sig, bliver livet ved med at komme med forhindringer.

6) De havde noget kørende, da de var yngre men han kom i hæren så de blev adskilt. Flere år senere mødes de igen, kærligheden er der stadig men de har ændret sig meget så det er svært at finde en ny normal.

7) Hun er gode venner (kun venner) med hans bedste ven, og lære Jack mere og mere at kende og udvikler følelser for ham men han er en player og lægger ikke nok mærke til hende.

8) De kendte hinanden da de voksede op. Hun blev gift ung men han døde i en bilulykke og Jack kommer tilbage i hendes liv midt i en svær tid.

9) Hendes søsters eksmand.

10) Hun har svoret aldrig at finde sammen med en mand igen efter at have fået sit hjerte knust flere gange men Jack er uenig og han er pokkers charmerende.

Okay det er bare nogle af mine ideer, dem jeg lige kan komme i tanke om lige nu. Jeg vil starte med 1. muligvis i morgen (medmindre jeg er træt efter arbejde) og så skal jeg nok holde jer updateret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2014 er slut - 2015 er godt i gang